Rozkládací rohová sedací souprava FOX Pravá Žlutá

Kat. číslo:
086-0016
Levá
Pravá
Béžová
Světle šedá
Zelená
Hnědá
Tmavě šedá
Tyrkysová
Žlutá
Růžová
Světle zelená
Šedá
Modrá
Medová

Obvykle skladem

Doručíme do 11. 5. 2024(možnosti dopravy)

11 849 Kč s DPH

23 698 Kč ušetříte 11 849 Kč −50 %

Potřebujete poradit?

(Po - Pá: 8:00 - 16:00)

+420 222 745 674

Popis produktu

Rozkládací rohová sedací souprava FOX. Pevná konstrukce ze dřeva a dřevotřísky. Snadné rozkládání pohovky na lůžkovou podobu. Moderní design vhodný do všech současných interiérů.

- Sedací souprava má 1 úložný prostor pod sedáky. 

Výplň - kvalitní PUR pěna T30. Velmi pohodlná díky taštičkovému odpružení typu Bonell.

Tkanina Kronos je plyšová látka, příjemná a hebká na dotek. Je odolná vůči žmolkování během používání. Tkanina se vyznačuje stínováním materiálu. Je ideální na čalounění křesel, pohovek a dekorativních polštářů. Neměla by se prát za mokra, bělit, ani vystavovat vysokým teplotám. Nabízíme v barvě - zelená, světle šedá, světle zelená, růžová, medová, modrá.

Tkanina Malmo je textilie vyrobená ze 100% polyesteru. Na dotek příjemná látka je velice odolná. Textilie se řadí mezi pletené látky. Díky jemné, ale viditelné struktuře se tkanina Malmo využívá v čalounictví jako potahová látka na sedací soupravy, křesla nebo postele. Pro tkaninu je charakteristická nestejnoměrná barva, která vzniká proplétáním dvou barev. K čištění použijte pouze vlhký hadřík, mýdlovou vodu nebo speciální přípravek pro čalouněný nábytek. Nabízíme v barvě - žlutá, tyrkysová, světle šedá, tmavě šedá.

Tkanina Paros je velice jemná a hebká na dotek. Díky svým vlastnostem se řadí mezi sametové látky. Jemná struktura látky je dostatečně pevná. Nabízíme v barvě - hnědá, béžová.

Údržba: Vyhněte se použití chemikálií.

Značka:
RIMALL
Záruční doba:
24 měsíců

Fotografie zboží jsou pouze ilustrační.

Parametry

Barva
Barva Hnědá, Modrá, Růžová, Šedá, Zelená, Žlutá
Rozměry
Šířka 224 cm
Výška 98 cm
Výška sedu 46 cm

Zobrazit kompletní parametry

Hodnocení